Suomalaisen Battle Beast -yhtyeen laulajaa ylistetään maailmalla – Arch Enemy -vokalisti hehkutti

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suomalaisen Battle Beast -yhtyeen laulaja Noora Louhimo on saanut suitsutusta nimekkäältä metallitähdeltä. Pitkän linjan ruotsalaisyhtye Arch Enemyn vokalisti Alissa White-Gluz nosti Louhimon suosikkilaulajiensa listalle isojen nimien joukkoon.

Kanadalaista Alissa White-Gluzia haastateltiin taannoin Sobre La Dosis -podcastissa. Häntä pyydettiin nimeämään suosikkinaislaulajansa, joiden joukkoon tähti valitsi Battle Beastin Noora Louhimon. White-Gluz hehkutti haastattelussa Louhimoa upeaksi.

Suomalaislaulaja oli listalla kovassa seurassa. Muita White-Gluzin tämänhetkisiä suosikkinaislaulajia olivat nimittäin Janis Joplin, The Distillersin Brody Dalle ja Halestormin Lizzy Hale. Battle Beast julkaisi tuoreen Circus of Doom -albuminsa tammikuussa, Arche Enemy julkaisee puolestaan tuoreen pitkäsoittonsa tämän vuoden heinäkuussa.