Simon Cowell jälleen pyöräonnettomuudessa – tällä kertaa murtui käsi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Musiikkimoguli Simon Cowell on murtanut kätensä sähköpyöräonnettomuudessa. Hän on kuitenkin hyväkuntoinen verrattuna aiemmin tapahtuneeseen onnettomuuteen, jossa hänen selkänsä murtui. Tällä kertaa selvittiin pienellä tapaturmalla.

Page Six uutisoi, että 62-vuotias America’s Got Talent -tuomari paranee tällä hetkellä kotonaan. Mies on onnekas, sillä hän ei käyttänyt kypärää ajaessaan Länsi-Lonroon kaduilla kovaa nopeutta. Hän kaatui pyörällään yllättäen liukastuttuaan märällä alsfaltilla.

Cowell lensi ohjaustangon yli tielle. Elokuussa brittiläinen musiikkimestari mursi selkänsä kolmesta paikasta ajaessaan sähköpyörällä Yhdysvaltojen Malibussa. Hänelle tehtiin kuuden tunnin pituinen leikkaus selkärangan korjaamiseksi. Lääkärit asettivat metallitangon hänen selkäänsä.