Offset järjesti yllätyksen ystävänpäivänä – Cardi B sai luksustason hemmottelua

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Cardi B ja Offset tunnetaan yhdysvaltalaisten hiphop-piirien tehopariskuntana. Nyt Offset on järjestänyt vaimolleen hulppean ystävänpäiväyllätyksen ja ostanut lahjaksi kasan Chanelin käsilaukkuja. Koko asunto oli koristeltu ruusunlehdillä, ja tuoksu on varmasti ollut huumaava.

– Voi hyvänen aika! Hän todella rakastaa minua. Minun on pakko soittaa äidilleni ja kertoa tästä, Cardi B siunaili videolla ruusunlehtivalloitusta esitellen.

Lisäksi Offset oli järjestänyt hulppean illallisen ja kasan lahjapaketteja, joista jokaisesta tuli esiin Chanelin käsilaukku. Pariskunta oli vähällä erota syksyllä 2020, mutta räppärit palasivat nopeasti takaisin yhteen ja peruivat suunnitellun avioeron. Heillä on kaksi lasta.