Hurja vaaratilanne olympialaisissa – suomalainen Jon Sallinen törmäsi kuvaajaan kesken ilmalennon

Urheilu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Urheilussa sattuu vahinkoja toisinaan yllättävilläkin tavoilla. Suomalaisen Jon Sallisen karsintalasku freestylen halfpipessä sai torstaina 17. helmikuuta odottamattoman käänteen hänen osuttua suorituksensa aikana kuvaajaan.

Jon Sallisen hyppy halfpipessä epäonnistui, minkä seurauksena hän lensi kameraa kourun ylälaidalla pidelleeseen mieheen suksi edellä. Sallinen kaatui tapahtuneen seurauksena maahan. Hän kuitenkin pääsi nousemaan nopeasti omin voimin ylös.

Sallinen sai avauslaskustaan 18 pistettä ja toisesta laskustaan 18,50. Kyseisillä pisteillä hän sijoittui 23. sijalle. Sallinen ei ole näin ollen mukana lauantain finaaliin, johon valikoitui avauksen 12 parasta.