Kanye West lähetti Kim Kardashianille autolastillisen ruusuja – vilpitöntä vai epätoivoista?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Räppäri Kanye West on arvostellut ex-vaimonsa Kim Kardashianin uutta poikaystävää, koomikko Pete Davidsonia Instagramissa kovasanaisesti. Mies poisti laajasti huomiota herättäneet sosiaalisen median julkaisut myöhemmin. Kanye West muisti Kim Kardashiania ystävänpäivänä.

Kanye West lähetti Kim Kardashianille autolavallisen punaisia ruusuja. Auton sivussa luki, että hänellä oli kristallinkirkas visio. Myöhemmin mies julkaisi Kim Kardashianin lähettämiä viestejä Instagramiin.

Kim Kardashian piti Kanyen käytöstä vaarallisena, koska joku saattaisi hyökätä Pete Davidsonin kimppuun Kanyen luoman ilmapiirin vuoksi. Kanye ennätti kirjoittamaan Instagramiin, että kukaan ei saisi tehdä Kim Kardashianin poikaystävälle pahaa, hän hoitaisi asian kuulemma itse.