Suomalaishiihtäjän jäätynyt sukuelin otsikoissa ulkomailla saakka

Terveys Urheilu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Pekingin olympialaisten miesten hiihdon kuninkuusmatkaa jouduttiin lauantaina lyhentämään kovan pakkasen vuoksi. Tästäkin huolimatta pakkanen ehti purra suomalaishiihtäjä Remi Lindholmiin ikävällä tavalla hänen suorituksensa aikana.

Remi Lindholm paljasti kilpailun jälkeen peniksensä jäätyneen kilpailun aikana niin pahasti, että kipu oli sietämätöntä. Hän kertoi Iltalehdelle hoitaneensa sukukalleuksiaan lämpöpussilla pukuhuoneessa. Noin varttia myöhemmin peniksen vointi oli jo parempi, joskin Lindholm epäili lisääntymiskykyään tulevaisuudessa.

Uutinen hiihtäjän jäätyneestä peniksestä herätti kiinnostusta myös Suomen ulkopuolella. Tapauksesta uutisoivat muun muassa The Guardian, Daily Mail, urheilusivusto Fox Sports, musiikkilehti Rolling Stone ja viihdemedia E! Online. Lindholm sijoittui kilpailussa lopulta sijalle 28.