90 Päivää morsiamena: Mike väittää Natalien oleskeluluvan umpeutuneen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomessakin esitetty suosikkisarja 90 Päivää morsiamena seuraa amerikkalaisia ihmisiä, joiden elämänrakkaus on kotoisin toisesta maasta. Sarjan seitsemännellä tuotantokaudella seurattiin myös ukrainalaisen Natalie Mordovtsevan and Mike Youngquistin rakkaustarinaa.

Nyt Mike väittää, että pariskunta ei koskaan laatinut virallisia asiakirjoja avioliitosta, eikä Nataliella siten ole oleskelulupaa Yhdysvaltoihin. Natalielle tämä asia tulee yllätyksenä. Mike toivottaa naiselle hyvää loppuelämää, jolloin Natalie purskahtaa itkuun.

He menivät pikavauhdilla avioliittoon monen yllätykseksi, vaikka suhteessa ei ole ollut missään vaiheessa aidolta rakkaudelta tuntuvaa kipinää. He ovat toistensa vastakohtia. Natalie on kasvissyöjä ja uskovainen nainen, joka haluaa mahdollisimman pian lapsia. Mike on puolestaan periamerikkalainen lihaa syövä heteromies, joka uskoo avaruusolioiden perustaneen ihmiskunnan.