Britney Spears tekee paljastuskirjan – miljoonasopimus kustantajan kanssa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Britney Spearsin elämään ja uraan mahtuu monenlaisia käänteitä. Tähän saakka tähden elämää on puitu lähinnä ulkopuolisten näkökulmasta, mutta lähitulevaisuudessa ääneen pääsee Britney itse. Häneltä on nimittäin tulossa lähivuosina paljastuskirja.

Britney Spears on Page Six -sivuston mukaan allekirjoittanut sopimuksen kustannusyhtiö Simon & Schusterin kanssa. Sopimuksen tarkkaa arvoa ei ole paljastettu, mutta sen on arvioitu olevan jopa yli 13 miljoonaa euroa. Useiden kustantamojen kerrotaan käyneen tarjouskilpailua tähden muistelmien julkaisemisesta.

Kirjan kerrotaan paneutuvan Britneyn elämään, uraan ja perheeseen hänen omasta näkökulmastaan. Tähden kerrotaan suunnitelleen oman muistelmakirjan työstämistä siitä lähtien, kun hänen nuorempi sisarensa Jamie Lynn julkaisi omansa. Britney ei ollut mielissään pikkusiskonsa kirjasta, ja kertoi sosiaalisessa mediassa sen olevan täynnä valheita.

Kustannussopimusta kuvaillaan yhdeksi kaikkien aikojen suurimmista heti Barack ja Michelle Obaman kirjan jälkeen. Obaman tapauksessa sopimuksen arvo oli jopa yli 50 miljoonaa euroa.