Hurja video: Nuori mies putosi lattian läpi – ihmepelastuminen kuin elokuvista

Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Älypuhelimen käyttö julkisilla paikoilla voi olla kohtalokasta, mikäli katse pysyy ruudussa liian tiiviisti. Eräälle turkkilaiselle nuorukaiselle oli taannoin käydä huonosti puhelimen vietyä hänen huomionsta. Tilanne päättyi kuitenkin lopulta sekä onnellisesti että opettavaisesti.

Istanbulissa kuvatulla videolla nähdään nuori mies, joka kävelee ostoskeskuksen varastossa katse tiukasti puhelimen ruudussa. Hän ei huomaa lattialla edessään olevaa avonaista luukkua ja putoaa alas. Hetken aikaa on miltei varmaa, että pojalle käy huonosti.

Toinen valvontakamera kuitenkin paljasti nuoren pelastuneen naarmuitta hämmentävällä tavalla, sillä hän laskeutui takapuoli edellä pehmeiden laatikoiden päälle. Laatikkopino oli vielä vaarassa kaatua, mutta nuori onnistui ottamaan tukea eteensä pinoon lastatuista pakkauksista. Viraalivideon muodossa sittemmin verkossa levinnyt video vetää vertoa klassisten komediaelokuvien slapstick-kohtauksille.