Johanna Pakonen hehkuttaa: ”Keikkakysyntä on hurjaa”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Vuoden 2002 tangokuningatar Johanna Pakonen on ikävöinyt usein keikkalavoille, vaikka samaan hengenvetoon hän on myöntänyt nauttivansa vapaaviikonlopuista. Nyt nainen kehuu tunnelmiaan mahtaviksi, sillä vihdoinkin hänen keikkakalenterinsa on täyttymässä.

– Maailma aukeaa pikkuhiljaa ja keikkakysyntä on hurjaa. Paluu omille juurille musiikillisesti lähenee ja alkaa jänskättää. Mahtavia keikkapaikkoja tulossa ja niin siistiä päästä tekemään taas omaa juttua ja omaa musaa!, Pakonen kirjoittaa Instagramiin.

Pakonen kertoo, että musiikkityyli tulee vaihtumaan perinteisistä tanssilavakeikoista enemmän hänen omanlaisekseen. Hänelle on tärkeintä nauttia laulamastaan musiikista ja siten myös esiintymisestä. Laulajana hänelle ei ole tärkeintä pitkät rundit vaan keikkojen mielekkyys.

– Kyllä mää mielummin teen vaikka vähemmän rundeja, kun keikat ja musa on mielekkäämpiä ja nimenomaan omaa.

Pakonen on myös aloittanut työt uudella allalla viherrakentamisen puolella. Hän kertoo ottaneensa korona-aikana takaisin nuoruuttaan ja yhteisiä hetkiä läheisten kanssa. Pandemia pakotti Pakosen pysähtymään, mutta siten hän löysi itsensä uudestaan. Keikat käynnistyvät jälleen maaliskuussa.