Huikea suoritus! Mies juoksi puolimaratonin 90 paitaa yllään

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kanadalainen David Eliuk on noussut otsikoihin epätavallisessa asuvalinnassa tehdyn liikuntasuorituksen ansiosta. Hän juoksi puolimaratonin kymmeniin t-paitoihin samanaikaisesti pukeutuneena.

David Eliuk juoksi sunnuntaina Edmontonissa järjestetyn Hypothermic Half Marathon -puolimaratonin yli 20 kilometrin matkan 90 t-paidassa. Hän tuli todennäköisesti rikkoneeksi maailmanennätyksen, joskin Guinnessin ennätystenkirja ei ole vielä vahvistanut asiaa. Suurin puolimaratonin juoksemisen aikana käytetty t-paitojen määrä oli aikaisemmin 76 kappaletta.

– Se teki kipeää. Tuntuu hyvältä, että se on nyt hoidettu. Taustallani oli mahtava tiimi, Eliuk kuvaili suoritustaan Global News -uutissivustolle.

Eliuk harjoitteli suoritusta varten viiden kuukauden ajan. Hän lisäsi joka viikko ylleen 12 paitaa tottuakseen painoon ja siihen, kuinka paljon vaatekappaleet rajoittivat liikkumista. Mies kertoo motiivinaan olleen puhtaasti hauskanpito.