Millie Bobby Brown upeassa iltapuvussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Millie Bobby Brown nousi kertaheitolla maailmanmaineeseen Netflixin Stranger Things -sarjan ansiosta. Taannoin 18-vuotias tähti paljasti olleensa vähällä lopettaa näyttelemisen jo ennen suurta läpimurtorooliaan, koska tuli hylätyksi koekuvauksissa.

Uraansa jatkanut ja nykyisin maailmanlaajuisena tähtenä tunnettu synttärisankari Millie on nyt kuvattu poseeraamassa upeassa iltapuvussa limusiinin kyydissä. Hän täytti 18 vuotta ja sen kunniaksi pukeutui itselleen melko harvinaiseen tapaan iltapukuun.

Millie kertoi taannoin Jimmy Fallonin haastattelussa käyneensä useissa koekuvauksissa ja joutuneensa toistuvasti hylätyksi. Hän yritti muun muassa tavoitella Lyanna Mormontin roolia HBO:n Game of Thrones -sarjassa. Millien mukaan kyseinen kielteinen päätös oli vähällä olla viimeinen niitti, sillä roolien saaminen alkoi tuntua liian haastavalta.

Näyttelijä päätti kuitenkin osallistua vielä Netflixin Montauk-nimisen projektin koekuvauksiin. Koekuvaukset sujuivat positiivisesti, ja Millie kertoo saaneensa niistä uutta toivoa uransa suhteen. Näyttelijä sai roolin, ja Montaukista muovaantui lopulta Netflixin jättimenestykseksi noussut sekä hänestä kuuluisuuden tehnyt Stranger Things.