Ukrainalainen 90 päivää morsiamena -tähti: ”En voi uskoa, että tällaista tapahtuu 2000-luvulla”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Ukrainalainen Yara Zaya on tullut tunnetuksi 90 päivää morsiamena -realitysarjasta. Nyt parhaillaan Yhdysvalloissa asuva tv-tähti on julkaissut Instagramissa Venäjän Ukrainassa aloittamiin sotatoimiin liittyvän päivityksen.

– Minun Ukrainani. Minun Kiovani. En voi uskoa, että tällaista tapahtuu 2000-luvulla. Olen peloissani. Tilanne on niin pelottava, että jopa hengittäminen on vaikeaa, Zaya kirjoitti.

– Olen saanut puheluita peloissaan olevilta ystäviltäni, jotka kuulevat pommien ääniä eivätkä tiedä mitä tehdä. Pommitukset alkoivat neljältä aamuyöllä ihmisten nukkuessa. Tämä on aivan hullua. Pyydän teitä kaikkia rukoilemaan yhdessä Ukrainan puolesta, se on tällä hetkellä erittäin tärkeää, Zaya jatkoi.

Yara Zaya oli mukana 90 päivää morsiamena -sarjan kahdeksannella kaudella, jossa hän muutti Yhdysvaltoihin ja meni naimisiin Jovi Dufrenin kanssa. Pariskunta on ollut mukana myös useissa realitysarjan spinoff-sarjoissa. Pariskunnalla on yhteinen lapsi, mutta Zaya kertoi viime vuonna Screenrant-sivustolle olevansa edelleen vaarassa tulla palautetuksi Ukrainaan.

 

https://www.instagram.com/p/CaWSdBKM0V1/