Alice Cooper esiintyy kesällä Kuopiossa – Rock in the City julkisti esiintyjiä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Alice Cooper ja liuta muita koti- ja ulkomaisia rocknimiä esiintyy ensi kesänä Kuopiossa. Cooper nousee lavalle Kuopiolahden kentällä osana eri kaupunkeja kiertävää Rock in the City -festivaalia.

Alice Cooperin ohella Kuopion Rock in the Cityn ulkomaalaista kattausta edustavat Uriah Heep, Accept ja Bullet for my Valentine, Dea Matrona ja Rinrin. Suomalaisnimiin lukeutuvat muun muassa Michael Monroe, The 69 Eyes, Lordi, Stam1na, Klamydia, Turmion kätilöt ja Uniklubi.

Kuopion Rock in the City järjestetään Kuopionlahden kentällä 10.-11. kesäkuuta. Kahden päivän liput maksavat 119,90 euroa, päiväliput puolestaan 69,90 euroa. Rock in the City -tapahtumia järjestetään kesällä myös Vantaalla, Raumalla, Kouvolassa, Oulussa, Rovaniemellä, Lahdessa, Lappeenrannassa, Keravalla, Joensuussa, Jyväskylässä ja Porissa.