Muistatko ukrainalaisen poskinaisen? Koko vartalo on nyt leikelty

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ukrainalainen 30-vuotias Anastasia Pokreshchuk nousi pari vuotta sitten otsikoihin muhkeiden poskitäytteidensä ansiosta. Nainen on sittemmin matkustanut Turkkiin lukuisia kertoja rasvaimuun ja pakaroiden suurennusoperaatioon.

– Kolme viikkoa vierähtänyt. Tuntuu hyvältä. Tehtiin pepunkohotus ja rasvaimua vähän joka puolelta, kuten käsivarsista, alavatsasta, lonkista ja selästä, Anastasia kirjoittaa.

Sosiaalisessa mediassa ahkerasti kuulumisiaan kertova Anastasia on muokannut ulkonäköään rajusti, koska haluaa poikkeuksellisen suuret ja korkeat poskipäät. Hän on tehnyt täyteaineiden ruiskuttamista myös itse. Anastasian tuoreimmassa päivityksessä hän ymmärrettävästi toivoo pelastusta Ukrainalle, johon Venäjä on nyt hyökännyt aseellisesti.