20-vuotias Kaia Gerber alastomana kansikuvassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallikaunotar Kaia Gerber on maailmankuulun supermallin Cindy Crawfordin tytär. Viime vuosien aikana nuori nainen on myös itse näyttänyt kyntensä muodin parissa ja tehnyt jo muutaman vuoden ajan hyvin nousujohteista uraa muotinäytöksissä ja -kuvauksissa.

Tällä kertaa Kaia Gerber nähdään poseeraamassa alastomana Perfect-lehden kansikuvassa. Taiteellisessa otoksessa hänen iholleen on maalattu runsaasti erilaisia kuvioita. Luonnollisestikaan mitään intiimiä kuvassa ei paljasteta, vaikka Gerberillä onkin jalassaan vain kengät.

Kaia Gerber ilmoitti hetki sitten, että hän on päässyt kokeilemaan siipiään myös televisionäyttelemisen parissa. Hänet on kiinnitetty suositun American Horror Story -sarjan näyttelijäkaartiin, johon kuuluvat myös muun muassa Sarah Paulson, Evan Peters ja Jessica Lange.