Marika Fingerroos kuvasi itsensä pukuhuoneessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kohukaunotar Marika Fingerroos on jättänyt viime vuosina pintajulkisuuden taakseen ja esitellyt elämäänsä lähinnä sosiaalisessa mediassa. Fingerroos jakaa usein upeita poseerauksiaan sosiaalisen median seuraajilleen.

Tällä kertaa Marika on poseerannut omalle kameralleen pukuhuoneessa hyvin niukoissa biksuissa Span pukuhuoneessa Latvian Riiassa, jossa hän kävi lomailemassa yhdessä ystävänsä kanssa. Fingerroos piti kohteesta ja aikoo suunnata sinne pian uudelleen.

Kohukaunottaren vuodet jo taakseen jättänyt Marika Fingerroos, nykyinen Marika Tupila, nousi aikoinaan julkisuuteen salasuhteellaan kyläkauppias Vesa Keskiseen. Kohujulkkis levytti vuoden 2005 kesällä Salarakkaat-nimellä albumillisen discopoppia. Duon toinen osapuoli oli salarakas-kollega Martina Aitolehti.