Sabrina Sabrok esitteli poveaan – jotain kuitenkin puuttui

Viihdeuutiset · Stara.fi

Playboy-lehdessä aikoinaan esiintynyt argentiinalaissyntyinen glamour-malli Sabrina Sabrok on 50-vuotias silikonibeibe. Nainen on käyttänyt kauneusleikkauksiin yhteensä miljoona dollaria. Hänellä on vankka fanikunta ja lähes miljoona seuraajaa Instagramissa.

Valtavista rinnoistaan tunnettu Sabrina on nyt esitellyt sosiaalisessa mediassa juuri niitä avuja, jotka ovat tehneet hänestä maailmanlaajuisesti seuratun somejulkkiksen. Jotain ollennaista jäi kuitenkin puuttumaan, sillä hänen someseuraajansa huomasivat nännien loistavan poissaolollaan. Ilmeisesti ne ovat jääneet sivuun, kun rintojen täytteitä on lisätty kerta toisensa jälkeen.

Sabrina Sabrok on julkkis kaikkialla minne meneekin. Hän on kuitenkin kiltisti avioliitossa, joten miehillä ei ole hänen suhteensa saumoja. Fanit voivat kuitenkin ihastella hänen kuviaan Instagramissa, jonne nainen ahkerasti otoksiaan päivittää.