Kuka olisi uskonut? Somessa opetetaan ukrainalaisia ajamaan venäläisillä sotilasajoneuvoilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Venäjän hyökkäys Ukrainaan on aikakautemme suurin sotilaallinen tragedia, sillä kovin harva olisi vielä pari viikkoa sitten uskonut, että diktaattori Vladimir Putin hyökkää sotavoimineen itsenäiseen eurooppalaiseen valtioon. Ukrainalaisten vastarinta on nyt paljastanut miten surkealla tasolla Venäjän asevoimat ovat.

Tuskin kaksi viikkoa sitten kovin moni olisi uskonut myöskään sitä, että nyt ukrainalaisia opetetaan sosiaalisessa mediassa käynnistämään venäläisiä sotilasajoneuvoja ja ajamaan niillä. Venäläiset sotilaat ovat hylänneet jopa satoja tankkeja ja muita ajoneuvoja ympäri Ukrainaa, ja nyt jotkut ukrainalaiset ajelevat niillä huvikseen.

Alunperin Tiktokissa julkaistulla videolla nähdään miten nuori nainen opastaa kädestä pitäen venäläisen sotilasajoneuvon käynnistämisessä ja ajamisessa.