Stalkkeri tunkeutui Harry Stylesin kotiin – välikohtaus päättyi pahoinpitelyyn

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Harry Stylesin kodissa tapahtui viime viikolla raju välikohtaus. Tähden kotiin tunkeutui aikaisemminkin häntä vainonnut espanjalainen fani, jonka kerrotaan muun muassa hyökänneen Stylesille työskentelevän naisen kimppuun.

Espanjalainen Pablo Tarazaga-Orero tunkeutui Harry Stylesin Lontoossa sijaitsevaan kotiin väkivalloin. Hän oli pahoinpidellyt talossa työskentelevän naisen päästäkseen sisään. 28-vuotias mies oli myös tuhonnut tuhansien eurojen arvoisen vaasin.

Mirror-lehden mukaan Tarazaga-Oreroa syytetään muun muassa pahoinpitelystä ja rikollisesta vahingonteosta. Hänet tuomittiin jo vuonna 2019 lähestymiskieltoon vainoamistapausten vuoksi. Tuolloin Tarazaga-Orero määrättiin pysyttelemään vähintään 250 metrin päässä Stylesistä ja tähden kodista, olemaan osallistumatta hänen konsertteihinsa ja olemaan ottamatta yhteyttä tähteen esimerkiksi sosiaalisessa mediassa.