Nainen luuli soittajaa huijariksi – oli menettää 67 000 euron lottopotin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Moni tulee helposti vältelleeksi oudoista numeroista peräisin oleviin puheluihin vastaamista. Toisinaan puhelimeen on kuitenkin hyvä vastata, kuten erään australialaisnaisen tapaus osoittaa. Hän oli lähellä menettää kymmenien tuhansien eurojen arvoisen voittopotin.

Uudessa Etelä-Walesissa asuva nainen oli ostanut 25. helmikuuta suoritettun lottoarvonnan kupongin, mutta unohti tarkistaa numeronsa. Lottotyöntekijät yrittivät ottaa naiseen yhteyttä puhelimitse ja sähköpostitse. Hän kuitenkin luuli niiden olleen peräisin huijareilta eikä vastannut puheluihin.

Lopulta nainen tarkisti tilinsä Australiassa lottoa järjestävän The Lottin sivuilla, minkä myötä oudoille puheluille ja epäilyttäviltä vaikuttaneille viesteille löytyi selitys. Hän oli voittanut 100 000 australian dollaria, eli yli 67 000 euroa. Positiivisesti yllättynyt voittaja toteaa The Lott -sivustolle, ettei hän vielä tiedä mihin käyttäisi voittorahat.