Nyt on kaikki kuultu – murtomies väitti kävelleensä unissaan

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Hätäkeskus sai ilmoituksen eräänä arki-iltana Yhdysvaltojen Louisianasta, Monroen kaupungista. Ilmoituksen mukaan asuinalueen kadulla käveli tummaihoinen mies, joka kokeili autojen ovenkahvoja. Lopulta hänen onnistui päästä sisään vuoden 1994 Chevroletiin.

Poliisit lähtivät paikalle tarkastamaan tilanteen. Autosta löydettiin rysän päältä 22-vuotias Christopher Samuel, joka myönsi heti menneensä autoon sisään ilman lupaa. Hänen selityksensä oli kuitenkin vailla vertaa.

– Kävelin unissani, Samuel sepitti The Smoking Gunin mukaan.

Mikäli nuori mies todetaan syylliseksi automurtoon, voi häntä odottaa paikallisen oikeuslaitoksen mukaan jopa 12 vuoden vankeustuomion. Mies asuu noin viiden kilometrin päässä murtopaikasta, joten monella heräsi epäilys unissakävelystä.