90 Päivää morsiamena -tähti haluaa uuden oikeuskäsittelyn – jopa uhri myöntää 18 vuoden tuomion liian pitkäksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suositussa 90 Päivää morsiamena -televisio-ohjelmassa esiintynyt amerikkalainen Geoffrey Paschel tuomittiin äskettäin 18 vuoden vankeusrangaistukseen ilman mahdollisuutta anoa ehdonalaista tai koevapautta. Mies tuomittiin ex-kihlattunsa pahoinpitelystä.

Monsters and Criticsin mukaan Paschel anoo tällä hetkellä uutta oikeudenkäyntiä ja tuomiota. Uutta käsittelyä on perusteltu sillä, että Paschelin entisen kihlatun antamasta todistuksesta ei oltu kerrottu riittävän ajoissa. Miehen puolustus uskoo, että Paschelin oikeuksia on loukattu naisen yllättävällä kuulemisella. Lisäksi pahoinpitelyn uhrina ollut nainen on itse myöntänyt, että Paschelin saama 18 vuoden vankeusrangaistus on liian kova.

Geoffrey Paschel nousi kuuluisuuteen 90 Päivää morsiamena -ohjelmasta, jossa hän rakastui venäläiseen Varya Malinaan. Ohjelman kuvausten aikana kuitenkin selvisi miehen salattu menneisyys ja hänet irtisanottiin sarjasta. Mediatietojen mukaan 44-vuotias realitytähti on astunut sittemmin avioon venäläissyntyisen Varya Malinan kanssa. Nainen asuu Yhdysvaltojen Tennesseen osavaltiossa Knoxvillen kaupungissa. Paschel sai äsken siirron saman kaupungin vankeinhoitolaitokseen, jotta voi nähdä perhettään enemmän.