Kanye West vaihtoi leiriä – liittoutui nyt Kim Kardshianin arkkivihollisen kanssa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Fitness-valmentaja ja realitytähti Larsa Pippen oli vuosikausien ajan yksi Kim Kardashian parhaimmista ystävistä. Hänet on nähty Kardashianit-sarjan lisäksi myös yhtenä Miamin Täydelliset naiset -sarjan tähtenä. Ystävyys päättyi muutama vuosi sitten, kun naisen syytettiin olleen salasuhteessa Tristan Thompsoniin.

Larsa Pippen uskoi tällöin, että hänen ja Kardashianien perheen välirikko johtui Kanye Westistä. Pippen kertoi olleensa aiemmin Kanye Westin kanssa niin hyviä ystäviä, että mies soitteli hänelle aamuyölläkin kun hänen mieltään painoi jokin asia. Kun Pippen kertomansa mukaan halusi ottaa puheluista taukoa, suuttui Kanye West ja ryhtyi mustamaalaamaan naista.

Nyt Kanye West on julkisesti tykännyt Larsa Pippenin kuvasta. Tämä on asia, mikä merkitsee julkkismaailmassa lähinnä siksi, että tykkäyksiä ja henkilöiden seuraamisia pidetään eräänlaisena kannanottona siitä, ketkä kuuluvat henkilön lähipiiriin. Tämä on kuin isku Kim Kardashiania kohtaan.