Perheenäiti laihdutti 45 kiloa vuodessa – haluaa nyt eroon ylimääräisestä ihosta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Lontoossa asuva Alex Athienitou on kahden lapsen kiireinen äiti. Hän on kamppaillut liikakilojensa kanssa pitkään, kunnes se alkoi jo nakertaa hänen itsetuntoaan. Lopulta nainen otti päättäväisen askeleen kohti terveellisempiä elintapoja ja hakeutui lihavuusleikkaukseen.

Aiemmin lohtusyömiseen sortunut Alex laihtui yhden vuoden aikana yhteensä 45 kiloa. Hän rakastaa uutta ja hoikempaa vartaloaan sekä aktiivista elämäntyyliä, johon kuuluu terveellisiä aterioita ja säännöllistä liikuntaa. Vaikka leikkaus ei ollutkaan helppo ja se vaati runsaasti sitoutumista, oli se loistava alkusysäys projektissa. Nyt hän haluaa eroon ylimääräisestä ihosta.

– Kaikista parasta on se, että olen iloisempi, jaksan enemmän ja olen fyysisesti kestävämpi, Alex kertoo.