Ewan McGregor palaa Star Wars -rooliinsa – traileri julkaistiin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Skotlantilainen näyttelijä Ewan McGregor nähtiin jediritari Ben ”Obi-Wan” Kenobin roolissa Star Warsin esiosatrilogiassa. Tähti palaa rooliin tulevassa Disney Plus -palvelun minisarjassa Obi-Wan Kenobi -sarjassa.

Obi-Wan Kenobi sijoittuu aikaan kymmenen vuotta Star Wars: Sithin kosto -elokuvan tapahtumien jälkeen. Tatooinelle erakoksi vetäytynyt soturi joutuu jälleen tositoimiin Imperiumin lähettäessä kätyrinsä jahtaamaan viimeisiä hengissä olevia jediritareita.

Ewan McGregor ei ole ainoa paluun tekevä Star Wars -tähti, sillä myös Anakin Skywalkeria esiosissa näytellyt Hayden Christiansen on mukana sarjassa. Esimakua Obi-Wan Kenobista saadaan sen tuoreessa trailerissa. Sarja ilmestyy Disney Plus -palvelun valikoimiin 25. toukokuuta alkaen.