Seiska: Johanna Tukiaisen äiti yritti varastaa lohen kaupasta – työnsi kalan housuihinsa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomalainen skandaalijulkkis Johanna Tukiainen asuu perheineen Ruotsissa. Nyt hänen äitinsä Marja Tukiainen on saanut sakot näpistyksestä. Hän oli yrittänyt varastaa lohen ja juustoa ruotsalaisesta kaupasta.

Seiska-lehden mukaan Tukiaisen äiti oli jäänyt kiinni 18. tammikuuta, kun myymälävartija oli nöhnyt naisen tunkeneen ruokapakkauksia housuihinsa leluosastolla. Hän meni kassalle maksaakseen muut ostokset, mutta yritti varastaa lohen ja juustokimpaleen. Vartija nappasi naisen kassalinjojen jälkeen.

Varastettujen tavaroiden arvo oli 41 euroa, joten hän syyllistyi näpistykseen. Tuomioistuin antoi Marja Tukiaiselle 40 päiväsakkoa, mikä vastaa hänen tuloillaan 185 euroa.