Italialainen povipommi kääntää katseet – vartalo kuin tikkari

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Italialainen malli, Elisa Apollonia Malavasi, on yksi Instagramin mielenkiintoisimmista hahmoista. Naisen todella hoikkaa vartaloa koristaa silikonilla pumpatut rinnat ja kauniita kasvoja muhkeat huulet. Elisalla on yli puoli miljoonaa seuraajaa, eikä kuvia katsoessa herää kysymyksiä miksi on näin.

Kauneuslekkauksilla ulkonäköään reilusti muokannut nainen on eräänlainen megasensaatio kotimaassaan. Nyt hän on saavuttanut yhä enemmän faneja myös muualta maailmalta. Hänen valokuvaposeerauksensa ovat hyvin seksikkäitä ja näyttäviä, joissa ei säästellä paljasta pintaa. Nainen on pelannut aktiivisesti tennistä, mutta keskittyy tällä hetkellä elämässään muotiin.

– Intohimoni muotiin koskee sekä vaatteita että kaikkia pieniä yksityiskohtia, joita ei koskaan jätetä sattuman varaan, kuten asusteita ja jalkineita, rakastan luksusta, hän kirjoittaa nettisivuillaan.