Lotta Hintsa julkaisi kuvia Sports Illustratedin kuvauksista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuoden 2013 Miss Suomi Lotta Hintsa tunnetaan nykyään ammattilaisena vuorikiipeilijänä. Tähti saatetaan nähdä lähitulevaisuudessa maailmankuulun Sports Illustrated -urheilulehden uimapukunumerossa. Hänet on nyt valittu tulevan Sports Illustrated Swimsuit -lehden Model Search -finalistien joukkoon.

Nyt Hintsa on julkaissut sosiaalisessa mediassa kuvia lehden kuvausten kulissien takaa Punta Canasta. Kuvissa Lotta nähdään muun muassa poseeraamassa biksuissa monissa eri maisemissa sekä meikattavana ja viettämässä aikaa muiden mallien kanssa.

– Olen ollut vuosien ajan SI Swimsuitin fani. Brändi puoltaa vahvoja naisia ja edistää muutosta sen suhteen, kuinka mediät nähdään naisina. Heidän tapansa määritellä naisellisuus on minulle äärimmäisen inspiroivaa, ja heidän viestinsä tukeminen on suuri kunnia, Hintsa jatkoi.