Salkkaritähti Susanna Laine julkaisi veret seisauttavan kuvan – seuraajat säikähtivät

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näyttelijä-juontaja Susanna Laineen someseuraajat joutuivat järkyttymään toden teolla tiistaina. Tähti oli nimittäin jakanut Instagramissa kuvan, jonka perusteella hän näytti joutuneen vakavaan onnettomuuteen. Kyse oli kuitenkin onneksi jostain aivan muusta.

– EI HÄTÄÄ kuva on Salkkareista! Mutta tässä vähän eri lookissa kuin yleensä, Susanna Laine kirjoitti.

Kuvassa Laine nähtiin verisenä niskatuki kaulansa ympärillä sairaalavuoteessa. Tähti hehkutti hänelle maskeerauksen luoneen Karoliinan taitoja, ja jakoi myös Salkkareista tuttujen Tuuli Mattilan ja Lenita Suden kanssa otetun yhteiskuvan.

Susanna Laine on toiminut juontajana muun muassa Puoli seitsemän -ohjelmassa ja Radio Suomipopin Popstudiossa. Hän palasi Salatut elämät -sarjaan viime vuonna.