Yllättävä yksityiskohta selfiessä – ottiko Peter Davidsonilla jo Kim Kardashian -tatuoinnin?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kim Kardashian seurustelee nykyään Saturday Night Live -tähti Pete Davidsonin kanssa. Taannoin suhde virallisesttiin jopa Instagramissa, sillä Pete nähtiin Kimin somepalvelussa jakamissa kuvissa viikonloppuna.

Nyt Pete Davidsonin epäillään jo ottaneen uudesta tyttöystävästä muistuttavan tatuoinnin. Koomikon ystävä Dave Sirus jakoi viikonloppuna somessa Kim Kardashianin ex-aviomiehen, Kanye Westin välisiä kiivaita tekstiviestejä. Viestien joukossa oli Peten ottama paidaton selfie, jonka yksityiskohta sai fanien huomion.

Kuvaa kuumaisesti analysoineet fanit uskoivat Peten rinnassa olleen tuore tatuointi, jossa lukee Kim. Page Six -sivuston mukaan osa epäili tatuoinnin olevan jopa Kimin itsensä tekemä, sillä se ei näyttänyt ammattilaisen tatuoijan kädenjäljeltä. Tähdet eivät ole itse toistaiseksi kommentoineet tatuointihuhuja.