Helsinkiin uusi Scandic-hotelli – osassa huoneita omat terassit

Matkailu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Scandic avaa Helsingin keskustaan uuden hotellin. Scandic Helsinki Hub avaa ovensa 1. syyskuuta 2022 Vanhan Kirkkopuiston laidalle historiallisen kirjapainorakennuksen tiloihin. Hotellissa tulee sijaitsemaan yhteensä 352 huonetta, joista 25 on esteettömiä.

Hotellin huipulla sijaitsevat sviitit ovat kaksikerroksisia, ja sisäpihan huoneissa on omat terassinsa. Hotellihuoneissa on tiedotteen mukaan huomioitu nykypäivän matkailijoiden tarpeet, kuten säilytystilojen muutautuvuus. Hotellin lämpimän sävymaailman kerrotaan saaneen inspiraationsa julkisivun punatiilestä.

Scandic Helsinki Hub pitää sisällään niin perinteisiä kokoustiloja kuin rennoksi ja inspiroivaksi kuvailtuja tapaamis- ja coworking-tiloja. Katutasolla tulee toimimaan italialainen ravintola ja baari ja hotellin sisäpihalla terassi.

Rakennuksen alkuperäisiä elementtejä on säästetty, ja uusissa hankinnoissa on hyödynnetty kierrätysmateriaaleja. Sisustuksessa luotetaan muun muassa retrohenkisiin vintage-kalusteisiin.