Koulun uintitreeneille yllätyskäänne – altaassa ui alligaattori

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Alligaattorit ovat Yhdysvaltojen Floridassa melko arkipäiväinen näky, varsinkin syrjäseuduilla. Harva kuitenkaan odottaisi törmäävänsä sellaiseen koulun uima-altaassa.

Montverde Academy -yksityiskoulun uintijoukkueen harjoituksia jouduttiin taannoin siirtämään. Altaan oli ehtinyt varata itselleen siellä polskinut alligaattori. Hieman alle metrin pituinen matelija ei suostunut poistumaan altaasta omin avuin, joten paikalle hälytettiin poliisit.

Poliisit käyttivät turvakoukkua siirtääkseen alligaattorin altaan reunan tuntumaan. Tämän jälkeen yksi heistä kaappasi matelijan pois altaasta, ja sen leuat suljettiin teipillä. Paikallisten viranomaisten mukaan alligaattori vapautettiin myöhemmin turvallisesti luontoon läheiseen Apopka-järveen.