Öinen vieras yllätti – peura painoi vahingossa ovikelloa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Muistatteko lapsuudesta sen leikin, jossa pimpotettiin ovikelloa ja juostiin äkkiä karkuun? Nyt Yhdysvaltojen Michiganissa Grand Havenin kaupungissa on koettu sama tilanne keskellä yötä. Pimpottajana ei kuitenkaan ollut ihminen.

Yhä useammalla on liikkeestä käynnistyvä valvontakamerajärjestelmä kotonaan. Toisinaan se on yhdistetty ovikelloon. Nyt perheen ovikellokamera on ikuistanut peuran omakotitalon ovella keskellä yötä.

Ei ole varmuudella tietoa siitä, miksi peura oli tutkimassa talon ulko-ovea, mutta se onnistui painamaan ovikelloa vahingossa. Eläin säikähti ääntä niin pahanpäiväisesti, että pinkaisi karkuun kovaa vauhtia. Olemme kertoneet muistakin ovikelloa soittaneista eläimistä, kuten kissoista ja käärmeistä.