U-käännös väärässä paikassa – karma kosti välittömästi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ei ole harvinaista, että autoilijat sortuvat virhearvioihin liikenteessä. Yleensä kolarit ja onnettomuustilanteet johtuvat keskittymisen herpaantumisesta tai huolimattomuudesta. Nyt eräs liikenteenkäyttäjä on tötöillyt keskellä vilkasta tiealuetta.

Auto oli kääntymässä U-käännökseen. Se ajoi vastaantulevien kaistalla ja ikuistui vastaan tulleen auton kojelautakameraan. Yhtäkkiä ajoneuvo päätti tehdä käännöksen vastaantulevien kaistalle. Valitettavasti yritys päättyi kolariin, kun oikealta tullut auto ajoi yllättäen vasemmalta tullutta autoa päin.

– Tuntematon kuljettaja teki todella huonon käännöksen useiden kaistojen läpi ja toinen tuntematon kuljettaja ajoi auton kylkeä päin, Yhdysvaltojen Philadelphiassa videon kuvannut kertoo.