Harlinien vauvan sukupuoli paljastettiin – laskettu aika kesällä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Huhtikuussa alkava The Harlins -realitysarjassa kurkistetaan legendaarisen elokuvaohjaaja Renny Harlinin sekä tämän puolison Johannan vauhdikkaaseen elämään. Pariskunta odottaa ensimmäistä yhteistä lastaan. Vauvan sukupuoli on paljastettu.

– Hän on prinsessa. En voi käsittää, että saamme pian tyttövauvan. Kiitos kaikille ystäville ja sukulaisille ympäri maailmaa, että jaatte tämän erityisen päivän kanssamme, Johanna Harlin kirjoittaa Instagramiin.

Uudessa televisiosarjassa seurataan Harlinien isoa vuotta. Harlinit solmivat kihlat vuosi sitten ystävänpäivänä ja avioituivat viime kesänä. Vauva syntyy ensi kesänä.

– Olen kiitollinen, nöyrä ja innoissani, että saan kasvattaa tyttären elämäni rakkauden, eli vaimoni kanssa, Renny Harlin kirjoittaa Instagramiin.