Koira pelastettiin Paimionjoen jäistä – pelastusoperaatio videolle

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Varsinais-Suomen Koski Tl:ssä todistettiin tiistai-aamuna dramaattista tilannetta. Paimionjoen jäihin oli pudonnut koira, jota pelastuslaitos hälytettiin auttamaan.

Pelastuslaitoksen tilannekeskuksen esihenkilö Petter Broström kertoo Ylelle koiran pääseen yksin irralleen ja päätyneen joen jäälle. Heikko jää oli pettänyt koiran painon alta. Koira oli uponnut takajaloistaan veteen.

Eläin ei päässyt pois pinteestä omin avuin. Paikalle häyltetyt Varsinais-Suomen pelastuslaitoksen työntekijät kuitenkin onnistuivat pelastamaan koiran pinteestä. Pelastusoperaatio ikuistettiin sosiaalisessa mediassa sittemmin jaetuksi videoksi.

– Kylmästä kylvystä selviytynyt ihmisen paras ystävä pääsee nyt nauttimaan loppupäiväksi lämpistä rapsutuksista, pelastuslaitoksen twiitissä todettiin.