Nainen söi 19 kananugettia minuutissa – uusi maailmanennätys

Ruoka Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kilpasyömisessä ruokaa ei tyypillisesti syödä niinkään nautiskelun tai makuelämysten vuoksi. Sen sijaan tavoitteena on usein mättää vatsaan niin paljon ruokaa, kuin vain tietyssä ajassa on mahdollista. Yksi tunnetuista kilpasyömäreistä on brittiläinen Leah Shutkever.

Kun Leah Shutkever sai tietää uusiseelantilaisen Nela Zisserin rikkoneen kananugettien syömisen maailmanennätyksen, päätti hän laittaa paremmaksi. Zisser oli rikkonut ennätyksen syötyään marraskuussa 2020 yhteensä 298 gramman edestä nugetteja minuutissa.

Shutkever otti haasteen vastaan Milanon Medaset-studiossa kameran edessä Lo Show Dei Record -ohjelmassa. Hän päätyi syömään minuutin aikana yhteensä 19 McDonald’sin kananugettia, joiden yhteenlaskettu paino oli yhteensä 352 grammaa. Shutkever ei aivan onnistunut tavoitteessaan, joka oli 20 nugettia.

Shutkever on aikaisemmin rikkonut lukuisia ruoka-aiheisia ennätyksiä. Vuona 2020 hän esimerkiksi söi 20 vaahtokarkkia ilman käsiä minuutissa ja kahdeksan tomaattia samassa ajassa.