90 Päivää morsiamena -pari erosi – rajuja syytteitä tuotantoyhtiölle

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Vuonna 2015 TLC-televisiokanavan suositussa 90 Päivää morsiamena -televisiosarjassa esiintynyt pari, Mark ja Nikki Shoemaker, on eronnut. He ehtivät olla naimisissa lähes seitsemän vuotta. Pari herätti mielipiteitä huomattavan suuren ikäeronsa vuoksi.

Sarjassa esiintyessään Mark oli 58-vuotias ja Nikki vasta 19 vuotta vanha. Nikki on kotoisin Filippiineiltä Cebusta, eli samasta kaupungista, josta miehen ensimmäinen vaimo ja lastensa äiti on myös kotoisin. Ihmetystä herätti muun muassa se, että Markin nuorin tytär on Nikkiä kaksi vuotta vanhempi.

Pariskunnan 39 vuoden ikäero oli kuuma peruna ohjelmassa. Mark ja Nikki nostivat kanteen TLC:tä ja sarjan tuotantoyhtiötä Sharp Entertainmentia vastaan vuonna 2017, koska heidät esitettiin ohjelmassa epäsuotuisassa valossa. Tuomari hylkäsi asian. He eivät osallistuneet myöskään mihinkään 90 Päivää morsiamena -sarjan spin offiin tai jatko-osiin.

Avioero on pantu vireille 2. maaliskuuta. Nikki on nyt 25 vuotta vanha ja Mark 64-vuotias. Mark anoi tuomarilta avioeropapereiden salaamista, mutta pyyntö evättiin, InTouch uutisoi.