Shirly Karvinen haaveilee perheenlisäyksestä – näkee tulevaisuuden seesteisenä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Vuoden 2016 Miss Suomi ja Selviytyjät-kilpailun voittaja Shirly Karvinen on vastaillut seuraajiensa kysymyksiin Instagramin Tarinat-osiossa. Nainen on paljastanut, että hän haaveilee jokseenkin tavallisesta ja turvallisesta tulevaisuudesta, johon kuuluu rakkautta ja oma perhe.

– Toivon, että ympärillä pyörisi samoja rakkaita ihmisiä kuin mitä nyt. Saisi elää turvassa ja tehdä töitä mistä nauttii niin se olis jees, kaunotar kertoo.

Hän asui laulaja Sannin kanssa avoliitossa, eikä perheenlisäys ole suljettu pois tulevaisuudessa. Radiojuontaja myöntää, että oma perhe olisi hänen unelmansa, mutta elämä hänen mukaansa näyttää mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Hän myös myöntää, että on nykyään enemmän sinut itsensä kanssa ja itsevarmempi. Tämä varmasti tuo varmuutta kaikkeen tekemiseen elämässä.