Sometyrkky härskissä asussa – voiko siimaa kutsua asuksi?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Avoimesti huomiota janoava ja sen vuoksi ulkonäköään kirurgisesti muokkaava Nicole Zavala tekee mitä tahansa saadakseen seuraajia sosiaalisessa mediassa. Hän on saanut pikkujulkkiksen statuksen kotimaassaan Yhdysvalloissa ja tekee satunnaisia juontokeikkoja sekä esiintyy realityohjelmissa.

Olemme nähneet Nicole Zavalan päällä narusta valmistettuja asuja, mutta nyt narukin näyttää isolta kangaskaistaleelta verrattuna siimasta valmistettuihin biksuihin. Nainen poseeraa auringossa ja ohut lanka kietoutuu vartalon ympärille pitäen pieniä tilkkuja kaikista häveliäimpien paikkojen suojana.

Nicole Zavala on käyttänyt kauneusleikkauksiin satoja tuhansia dollareita. Hänen kauneusleikkauksensa ovat menneet lähipiirin mukaan jo överiksi, vaikka alunperin naisen tarkoituksena oli vain hieman korjailla ulkonäköä. Kuten moni muukin plastiikkakirurgian turvin itsetuntoaan kohottava, on myös Nicole ollut aiemmin koulukiusauksen uhri.