Itä-Uudenmaan poliisilta hulvaton video – tässäkö poliisin uusi menopeli?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Itä-Uudenmaan poliisilaitoksen sometilin seuraajat joutuivat taannoin hieraisemaan silmiään. Poliisilaitos ilmoitti nimittäin vaihtaneensa säästösyistä perinteiset ajoneuvonsa golfkärryihin. Julkaisussa oli mukana video, jossa vanhemmat konstaapelit huristelivat menopelillä.

– Polttoaineen hinnan nousun takia olemme käyneet Itä-Uudenmaan poliisilaitoksen kehitysriihessä keskustelua säästötoimista. Päädyimme siihen ratkaisuun, että Volkswagen Transporterit vaihtuvat taajamissa ja Helsinki-Vantaan lentokentällä sähköllä kulkeviin entisiin golf-autoihin, poliisilaitoksen julkaisussa kerrottiin.

– Tämä ratkaisu on sekä ekologinen, että edullinen. Lisäksi se tuo poliisia lähemmäs kansalaisia, kun partio voi suoraan kulkupelin penkiltä jutella esim. kävelijöiden ja pyöräilijöiden kanssa, julkaistu jatkui.

Poliisien golf-kärryjä tullaan tuskin todellisuudessa näkemään Porvoon kaduilla. Julkaisu oli nimittäin jaettu Facebookissa 1. huhtikuuta eli aprillipäivänä.