Kim Kardashianin kaksoisolento tienaa aikuisviihteellä – kuin julkkiksen rivo versio

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen Kaliforniassa asuu lukuisia Kim Kardashianilta näyttäviä naisia. Yksi heistä on kuukausittain ulkonäköönsä 4.000 dollaria panostava Ashten. Hän julkaisee muun muassa aikuisviihdettä OnlyFans-sivustolle, jonka turvin nainen tienaa huimia summia pelkästään siksi, että näyttää Kim Kardashianilta.

Ashten tienaa useita tuhansia euroja yhdestä työkeikasta. Rahaa tarvitaan, sillä tasokkaan ulkonäön ylläpitäminen vaatii runsaasti työtä ja kallista plastiikkakirurgiaa. Työ kuitenkin kannattaa, sillä Kim Kardashianin yhdennäköisyys on hänen ylivoimainen valttikorttinsa.

Hän kuvailee itseään Kim Kardashianin kopioksi, tosin eroavaisuutena on hänen suuret rintansa. Kokosimme kuvien parhaimmistoa.