Räppärin hautajaisista nousi kohu – balsamoitu vainaja esiintymislavalla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalainen hiphop-artisti Goonew, oikealta nimeltään Markelle Morrow, sai surmansa 18. maaliskuuta. Räppäri kuoli 24-vuotiaana jouduttuaan ammutuksi parkkihallissa Marylandin Prince Georges’in piirikunnassa. Artistin epäillään saaneen surmansa häneen kohdistuneen ryöstöyrityksen aikana.

Goonew’n muistoksi Washington D.C.:ssä sunnuntaina 3. huhtikuuta järjestetty hautajaistilaisuus on herättänyt suurta kohua. The Final Show, eli viimeinen keikka -nimellä Bliss Nightclub -yökerhossa järjestetyssä tilaisuudessa räppärin balsamoitu ruumis oli nostettu pystyyn esiintymislavalle.

Tapahtumasta kuvatut videot ovat sittemmin levinneet sosiaalisessa ediassa. Bliss Nightclub on sittemmin julkaissut tapausta koskevan tiedotteen, jonka mukaan yökerholle ei kerrottu etukäteen, että Goonew’n ruumis olisi tapahtumassa esillä. TMZ-sivuston mukaan yökerho on myös pahoitellut tapahtunutta.