Suomalaispeli Max Payne uudistetaan – julkaistaan myös uuden sukupolven konsoleille

Digi Pelit Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suomalaisen Remedy Entertainmentin Max Payne -pelit saivat aikoinaan ylistävän vastaanoton. Noir-tyylisissä toimintapeleissä pelaaja ohjasi kovaksikeitettyä poliisia Max Paynea vaarallisten tapahtumien keskellä New Yorkissa.

Nyt Remedy Entertainment on paljastanut työstävänsä kahden ensimmäisen Max Payne -pelin uusintaversioita. Remedyn ja alkuperäiset pelit julkaisseen Rockstar Gamesin tekemän sopimuksen myötä pelien uudet versiot julkaistaan yhdessä paketissa PS5 ja Xbox Series X / S -konsoleille sekä PC:lle.

– Olimme innoissamme, kun pitkäaikaiset ystävämme Remedyltä lähestyivät meitä alkuperäisten Max Payne -pelien uusintaversioiden tiimoilta. Olemme Remedy-tiimin vuosien varrella tekemän työn suuria faneja, ja voimme tuskin odottaa uusien versioiden pelaamista, Rockstar Gamesin perustaja Sam Houser kuvaili tiedotteessa.

Max Payne ilmestyi alun perin vuonna 2001 ja sen jatko-osa Max Payne 2: The Fall of Max Payne 2 vuonna 2003. Vuonna 2012 ilmestyi sarjan kolmas osa Max Payne 3, joka ei ollut Remedy Entertainmentin käsialaa.