Suomen suurin pääsiäismuna huutokaupataan – tuotto hyväntekeväisyyteen

Ruoka Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suklaamunat kuuluvat perinteisesti pääsiäiseen, ja tänä keväänä joku pääsee herkuttelemaan tavanomaista suuremmalla pääsiäismunalla. Suklaavalmistaja PetriS Chocolate on luonut Suomen suurimman pääsiäismunan, joka huutokaupataan verkossa.

Pääsiäismuna on 55 senttiä korkea ja se painaa lähes 6,5 kiloa. Yli 20 vuotta konditirioissa työskennellyt Petri Sirén kertoo halunneensa luoda pääsiäismunasta jotain erinäköistä kuin maailmalla on totuttu. Neljästä eri suklaasta valettu kuori on koristeltu pääsiäissesongin tuotteilla ja täytetty erilaisilla pienemmillä suklaamunilla, passion-suklaalakuilla ja paahdetulla valkosuklaalla päällystetyillä rusinoilla

Suomen suurimman pääsiäismunan tekemiseen vaadittiin kolmen ihmisen työpanos. PetriS Chocolaten mukaan munaan on käytetty tarkkaan valittuja laadukkaita raaka-aineita toimittajilta, jotka valvovat aktiivisesti vastuullisuuden toteutumista toimitusketjun kaikissa vaiheissa.

Suklaamunaa voi huutaa Huutokaupat.com-palvelussa 10. huhtikuuta saakka. Huutokaupan tuotto lahjoitetaan lyhentämättömänä Pelastakaa Lapset ry:lle Ukrainan lasten hyväksi. Hintatarjoukset ovat jo useissa sadoissa euroissa.