Räppärin Coco-vaimo pukeutui narunpätkiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Räppäri Ice-T:n vaimo Nicole Coco Austin on siviilissä pullantuoksuinen perheenäiti, joka tunnetaan kuitenkin julkisuudessa rohkeista kuvistaan ja uhreista kurveistaan. Niitä hän esittelee aktiivisesti myös sosiaalisessa mediassa. Ja nyt esittelyyn on päässyt myös muhkea kenkäkokoelma.

Tällä kertaa Coco on julkaissut someseuraajiensa iloksi itsestään kuvan, jossa hän poseeraa sinisissä narunpätkissä. Kovin helposti näitä ei voida biksuiksi luokitella, mutta intiimit ruumiinosat asuvalinta kuitenkin onnistuu peittämään.

Nicole Coco Austin kertoi taannoin lapsensa imetyksestä esimerkillisellä tavalla. Hän kertoi rakastavansa imetystä, vaikka sen alussa olikin hieman vaikeuksia. Perheen tuella hän suostui jatkamaan ja sitten siitä tuli ihastuttava rutiini, joka jatkuu yhä edelleen neljän vuoden jälkeen.