Retkireppusi ehkä näyttelyyn Kolille – paras tarina voittaa

Matkailu · Terhi Piiroinen

Kolin luontokeskus Ukkoon valmistuu kesäsesongiksi uusi Retkinäyttely, joka esittelee alueen retkeilymahdollisuuksia ja auttaa oppimaan retkeilyn perustaitoja. Retkinäyttelyyn rakennetaan muun muassa piste, jossa vierailija pääsee kokeilemaan eri pituisille retkille pakattuja reppuja.

– Etsimme tälle pisteelle hyvin palvellutta päiväreppua, pientä rinkkaa ja suurta rinkkaa, joita vierailijat voivat pakattuina kokeilla selkäänsä. Jokaisen retkirepun yhteyteen liitetään kyseisen repun tarina, Metsähallitus selventää.

Jos haluaisit lähettää oman reppusi osaksi näyttelyä, ota repustasi kuva ja täytä nettilomake 28. huhtikuuta mennessä. Kannattaa myös kertaa repun kiertämiä reittejä tai paikkoja sekä hauskin repun kanssa sattunut kommellus tai retkimuisto. Valittujen reppujen lähettäjät saavat kutsun Kolin luontokeskus Ukon Retkinäyttelyn avajaisiin.