Carmen Electran paljastava iltapuku kohahdutti – nyt Kim Kardashian seurasi perässä

Viihdeuutiset · Stara.fi

1990-luvun tunnetuimpiin naistähtiin lukeutunut Carmen Electra on edelleen ajoittain otsikoissa, vaikka hänen aktiivisuutensa julkisuuden valokeilassa onkin jo takana. Nyt hän on muistellut sosiaalisessa mediassa takavuosien menestystään.

Nyt Carmen on julkaissut sosiaalisessa mediassa kuvan itsestään MTV Movie Awards -tapahtumassa, johon hän osallistui erittäin niukassa asussa 1990-luvulla. Tuolloin iltapuku kohahdutti rohkeudellaan, ja nyt superjulkkis Kim Kardashian on ottanut asun ja työstänyt siitä uuden version itselleen. Carmen Electra innostui asuvalinnasta niin, että julkaisi siitä kuvaparin.

Taannoin Carmen Electra pani myyntiin 2,3 miljoonan euron kartanonsa Los Angelesissa. Myyntikuvissa näkyy myös naisen valtava korkokenkäkokoelma. Hän oli muuttanut viinikellarin suureksi kenkähuoneeksi ja asettanut jalkineensa viinipulloille tarkoitettuihin telineisiin.