Finni piinasi Rosanna Kuljua: ”Tulee aina silloin kun sitä vähiten haluaisit”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Malli ja entinen Miss Helsinki -kilpailun voittaja sekä yrittäjä Rosanna Kulju on tuskaillut epäonnensa kanssa. Nainen on kertonut sosiaaliseen mediaan menevänsä kuvauksiin, mutta hänelle on tullut kuvattavalle alueelle mojova finni ensimmäistä kertaa viiteen vuoteen.

– Anteeksi, mutta miksi esimerkiksi finni tulee aina silloin kun sitä vähiten haluaisit?, Kulju päivittelee ja paljastaa, että hän oli menossa kuvauksiin, joissa otetaan lähikuvia.

– Kuvataan mun hampaista lähikuvia, niin tietysti tuo finni tuli just nyt. Tuossa ei ole siis varmasti viiteen vuoteen ollut finniä.

Kuvassa näkee, kuinka näppylä on ilmestynyt hänen suupieleensä. Kuljun mukaan kyseessä on sama kaava, mikä toistuu myös muiden epäonnisten sattumusten kanssa. Yhdysvaltain armeijan kapteeni Edward A. Murphyn mukaan nimetty Murphyn laki on periaate, jonka mukaan: Jos jokin voi mennä pieleen, se menee pieleen.

– Esimerkiksi menkat osuu just sellaiseen hetkeen, kun et niitä halua. Kipeenäkin ollaan aina kun olisivat ne hauskimmat juhlat tiedossa…